Fotografie

De wereld van fotografie is groot, breed en staat nooit stil. Ondanks dat we vandaag de dag allemaal een telefoon met camera op zak hebben is er meer nodig dan dat voor een perfect plaatje. Het zijn namelijk niet alleen de pixels en kleuren die tellen.

The Design Company bied verschillende fotografie mogelijkheden aan. Alles kan, van fotografie voor je website tot een foto's tijdens een feest.

De mogelijkheden

Website fotografie

Een goede website is niet af zonder een stel mooie foto's. Van sfeer impressies tot close up's en personen, het hoort er allemaal bij. The Design Company bied een volledige shoot op basis van jouw wensen en de inhoud van je website zodat je altijd genoeg foto's hebt om je website te vullen met prachtige beelden!

Feestjes en partijen

Tijdens een feestje krijg je natuurlijk niet alles mee, zeker niet tijdens een trouwdag of jubileum. Hoe leuk is het om dan na te genieten met een reeks prachtige foto's van (de binnenkomst van) je gasten, het feest zelf en alle mooie momenten na je feest? The Design Company bied een avondvullende fotosessie aan of een fotosessie naar wens. Alle foto's worden uitgezocht en nabewerkt zodat jij alleen maar achterover hoeft te leunen en kan nagenieten van je feest!

Familie / vrienden Fotosessie

Ben je op zoek naar een leuke herinnering met je familie of vriend(inn)en voor aan je muur of als cadeau? Dan kan The Design Company een fotoshoot naar wens aanbieden. Dit kan in de studio of op locatie zijn. Denk hierbij aan een locatie zoals Strijp-S, een bos of bij je thuis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Alle foto's worden uitgezocht en nabewerkt zodat jij ze direct kan laten drukken en delen met iedereen.

Portfolio

Deze klant(en) ging(en) je voor en hebben een fotosessie gehad waar ze zeer tevreden mee zijn! Bekijk alle klanten in het Portfolio

Fotografie van DJ Tharmac

Tharmac

Tharmac is een opkomende DJ die zijn eigen stijl aan het ontwikkelen is. Social media is voor hem de perfecte manier om te communiceren met zijn publiek. Deze foto's moeten zijn identiteit meer eigen maken en hem onderscheiden van andere opkomende DJ's.