BBQ Americano

Dartteam Triqpel 10

Dartteam Triqpel 10 is een enthousiast en jong dartteam. Ze spelen dit jaar voor het eerst wedstrijden maar willen wel opvallen. Met dit logo, in combinatie met de social media hopen ze niet alleen goed te darten, maar ook een leuke ervaring aan andere te geven.


www.triqpel10.com
Kwiebus

DJ Kwiebus

Kwiebus, voorheen ook bekend als Tharmac is samen met mij de uitdaging aangegaan om een nieuwe identiteit te ontwikkelen. De naam had hij al in zijn hoofd, aan mij de taak om hier een passend logo en stijl bij te ontwerpen.


Facebook / Kwiebus
BBQ Americano

BBQ Americano

BBQ Americano is een jong bedrijf dat BBQ op locatie aan bied met een Amerikaans tintje.


www.BBQ-americano.nl
De website van Merkudent

Merkudent

Merkudent is een tandarts, maar dan net anders. Merkudent vervangt tandartsen en/of eigenaren die afwezig zijn binnen een bedrijf en kunnen waar nodig is de kwaliteit van het bedrijf verbeteren. De website van merkudent is dan ook bedoeld om bezoekers te laten zien dat ze zelf geen praktijk zijn, maar werken voor andere praktijken.


www.merkudent.nl
InitiatiefRijk

InitiatiefRijk

Lianne Lenssen is een organisatie adviseur en mediator. Ze helpt bedrijven intern om er voor te zorgen dat het personeel een vloeiende en goede samenwerking ervaart.


www.initiatiefrijk.com
Het logo van Scouting Asten 70 jaar

Scouting Asten

Scouting Asten is een bloeiende vereniging met een hoop enthousiaste leiding en leden. daardoor bestaan ze al 70 jaar. Om dit te vieren is er gevraagt om een nieuw logo te ontwerpen zodat de vereniging wat extra aandacht op het 70 jarig bestaan kan richten. Alle leden hebben dit logo ook als insigne op hun blouse gekregen.


www.scoutingasten.nl
Fotografie van DJ Tharmac

Tharmac

Tharmac is een opkomende DJ die zijn eigen stijl aan het ontwikkelen is. Social media is voor hem de perfecte manier om te communiceren met zijn publiek. Deze foto's moeten zijn identiteit meer eigen maken en hem onderscheiden van andere opkomende DJ's.