Webdesign

Webdesign in 5 stappen.

Een website bouwen kan op verschillende manieren, maar het is natuurlijk belangrijk dat het bij jou past. Wil je een wordpress website of is dat helemaal niet nodig? Voordat we samen aan de slag gaan met je website gaan we eerst kijken naar wat je nodig hebt. Hierdoor past je website altijd bij jou en je bedrijf en kan ik perfect maatwerk afleveren.

Stap 1: Kop koffie

Om te beginnen maken we een afspraak en gaan we er met een kop koffie of thee voor zitten. Eerst gaan we bekijken wat jij voor je ziet en wat je nodig hebt. Nadat we daar een duidelijk beeld van hebben gaan we verder met een snelle schets. Als al je vragen beantwoord zijn dan ligt alles klaar voor stap 2.

Stap 2: Voorbeeld website

Na het gesprek ga ik verder met twee voorbeelden van je website: een van de mobiele website en een van de computer versie. Als je hier tevreden mee bent gaan we door naar het ontwikkelen. Als je niet tevreden bent gaan we net zo lang door tot je helemaal tevreden bent met de voorbeelden van je nieuwe website.

Stap 3: Bouwen en ontwikkelen

Op basis van de voorbeelden wordt je website gebouwd met een blik op de toekomst. Mobile First, Update ready en geoptimaliseerde SEO. Deze begrippen klinken lastig, maar zijn de sleutel tot een website die er overal goed uit ziet en goed vindbaar is op Google.

Stap 4: Testen en verbeteren

Nadat de basis van de website af is gaan we zorgen voor de teksten, foto's en afbeeldingen voor op de website. Dit is ook het moment om de website te gaan testen voor een klein publiek. Hierdoor worden er vaak nog wat fouten ontdekt en is er ruimte om verbeteringen door te voeren.

Stap 5: Online op het web

Als alle fouten er uit zijn is het tijd om je website online te zetten en de hele wereld jouw nieuwe plekje op het internet te laten zien. Gefelicteerd met je nieuwe website!

Website Garanties

Natuurlijk gaat je website niet zomaar online, er zit nogal wat werk achter. Om er voor te zorgen dat jij je kan focussen op je eigen werk, zorg ik er voor dat alles voor je geregeld wordt.

Portfolio

Deze klanten gingen je voor en hebben een prachtige website waar zij zelf en hun klanten zeer tevreden mee zijn. Bekijk alle klanten in het Portfolio


BBQ Americano

BBQ Americano

BBQ Americano is een jong bedrijf dat BBQ op locatie aan bied met een Amerikaans tintje.


www.BBQ-americano.nl
De website van Merkudent

Merkudent

Merkudent is een tandarts, maar dan net anders. Merkudent vervangt tandartsen en/of eigenaren die afwezig zijn binnen een bedrijf en kunnen waar nodig is de kwaliteit van het bedrijf verbeteren. De website van merkudent is dan ook bedoeld om bezoekers te laten zien dat ze zelf geen praktijk zijn, maar werken voor andere praktijken.


www.merkudent.nl